Stap 1 van 4

1 Stel je evenement samen

Dank je wel voor je interesse in onze locatie Hartelijk Hoofddorp Urban Meeting Jungle. A place to Dream, Believe, Love and Inspire.....We care for the planet, for every booking we plant trees (One Tree planted.org) 

Maak hier je keuzes voor de invulling van de bijeenkomst. Wij nemen z.s.m. contact met je op over de beschikbaarheid en de gekozen opzet. Voor Non Profit organisaties hanteren wij andere tarieven, vermeld dit duidelijk bij "groepsnaam" en wij komen bij je terug met een voorstel. 

Stap 2 van 4

2 Wij verhuren altijd exclusief

Onze locatie is, an urban meeting Jungle. De Jungle vibes inspireren en verbinden. Het grote pand, een voormalig graanpakhuis bestaat uit twee delen. Het achterste deel waar ook de entree is de vergaderruimte met een ruim aangrenzend buiten. De voorkant kan gebruikt worden om te lunchen en als Break Out ruimte. Beide ruimtes zijn ongeveer even groot, ca. 130 m2 en binnendoor met elkaar verbonden. 

Hartelijk Hoofddorp

Tot 30 personen

Urban Meeting Jungle

Stap 3 van 4

3 Maak je keuze

Wij hanteren een royaal vast dagarrangement. Het zal de gasten aan niets ontbreken. 

Prijsindicatie

0 gasten
  • Totaal incl. BTW
   € 0,00
  • Totaal excl. BTW
   € 0,00
  • Per persoon
   € 0,00

  Contactgegevens

  Contactgegevens

  Adresgegevens

  Aanvullende informatie

  Als je extra wensen hebt, dan kun je dat hier aangeven.

  Wij zouden het heel leuk vinden om jullie team bij ons te mogen verwelkomen. WIj nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Hartelijke groetjes, Team Hartelijk