Stap 1 van 4

1 Stel uw evenement samen

Maak hier een eerste samenstelling van uw vergadering, teambuilding, bedrijfsfeest of familiefeest. Dit is nog geen reservatie. We bekijken de beschikbaarheid en nemen contact met je op. Stel ons uw vragen voor maatwerkaanpassingen.

Stap 2 van 4

2 Welke zaal heeft uw voorkeur?

Selecteer de zaal waar u uw evenement wilt organiseren. (Wij laten u dan de beschikbaarheid weten).

Panoramic house (>24p.)

Tot 100 personen

De panoramic house is een authentieke schuur die volledig gerenoveerd werd. De eiken dakspanten zorgen voor een sfeervol en warm kader. De oorspronkelijke inrijpoorten werden vervangen door grote glazen ramen die de geze...

Garden room 1 (8-16p.)

Tot 20 personen

Garden room 1 is een gloednieuwe zaal. De verbinding met de natuur is subliem, je zit als het ware direct in onze tuin met uitzicht op de weidse natuur erom heen. Projectie op groot scherm of op TV-scherm naar keuze. F...

Garden room 2 (12-40p.)

Tot 40 personen

De Garden room 2 is een gloednieuwe zaal. Capaciteit in U-vorm 26 personen. In theater stijl 40 personen. De verbinding met de natuur is subliem, je zit als het ware direct in onze tuin met uitzicht op de weidse natuur e...

Garden room 2 (feesten vanaf 25p.)

Tot 60 personen

De coaching room (1-4p.)

Tot 3 personen

Deze ruimte biedt een sfeervol en gesloten kader en is uitermate geschikt voor persoonlijke gesprekken, coachings, feedback gesprekken, afspraken met klanten of leveranciers, onderhandelingen ... In deze ruimte is ge...

Garden view (3-10 p.)

Tot 14 personen

Deze ruimte is flexibel op te stellen en biedt veel mogelijkheid voor het ophangen van mindmaps e.d. Geluidsinstallatie, beamer, flipover en draadloos internet zijn steeds aanwezig.

Stap 3 van 4

3 Maak uw keuze uit de beschikbare arrangementen

Indien er geen arrangement zichtbaar is dient u een andere zaal te selecteren.

Voor vzw's, scholen, overheden en sociale instellingen hanteren we kortingen. Vermeld uw vraag bij opmerkingen voor een aangepaste offerte.

Stap 4 van 4

4 Stel uw evenement samen

Bekijk wat er in het arrangement zit en klik op de foto's om het evenement uit te breiden.

Voor vzw's, scholen, overheden en sociale instellingen hanteren we kortingen. Vermeld uw vraag bij opmerkingen voor een aangepaste offerte.

Prijsindicatie

0 gasten
  • Totaal incl. BTW
   € 0,00
  • Totaal excl. BTW
   € 0,00
  • Per persoon
   € 0,00

  Contactgegevens

  Door het invullen van uw gegevens kunnen we u gemakkelijker helpen. Uw gegevens worden nooit doorgegeven aan derden en zullen enkel gebruikt worden om u te informeren betreffende de mogelijkheden en activiteiten bij Enjoytoday.

  Contactgegevens

  Adresgegevens

  Aanvullende informatie

  Als u extra wensen heeft, dan kunt u dat hier aangeven. Laat ons weten wat uw budget is, dan bekijken wij of we iets kunnen aanbieden binnen dat budget.

  Deze aanvraag resulteert in een vrijblijvende offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.