Stap 1 van 4

1 Welkom bij Milú

Maak hier een eerste opzet van uw evenement, na de aanvraag nemen we contact met u op om de beschikbaarheid en mogelijkheden van het evenement samen te bespreken.


Stap 2 van 4

2 Uw event bij Milú!

Milú bestaat uit een begane grond met restaurant & Bar en een besloten eerste etage. Deze eerste etage is zeer geschikt voor grotere groepen tot 150 personen. De ruimte is naar wens in te delen voor private dining, aangeklede borrels, zakelijke bijeenkomsten en feestelijke gelegenheden. Natuurlijk denken wij graag met u mee over de invulling van uw event.

Met een groep dineren of borrelen in ons restaurant beneden kan tot 30 personen. Voor meer informatie daarover of om te reserveren, mail naar reserveringen@restaurantmilu.nl

Start hieronder om uw private event samen te stellen door te klikken op de locatie voorkeur!

Eerste etage - besloten

Tot 150 personen

Onze privé ruimte op de eerste verdieping leent zich uitstekend voor uw vergaderingen, lunches, borrels, privé diners, recepties etc.

Beneden in het restaurant

Iedere groepsgrootte

Stap 3 van 4

3 Klik op de foto van het gewenste arrangement

Door te klikken op het gewenste arrangement verschijnen alle mogelijkheden. 

Prijsindicatie

0 gasten
  • Totaal incl. BTW
   € 0,00
  • Per persoon
   € 0,00

  Contactgegevens

  Contactgegevens

  Adresgegevens

  Aanvullende informatie

  Deze aanvraag resulteert in een vrijblijvende offerte die 5 werkdagen geldig is. Deze offerte is een aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden en beschikbaarheid met u te bespreken. Alvast bedankt.